Nieuwe collega

Geachte patiënt,

 

In de afgelopen 38 jaar ben ik met veel plezier en passie bezig geweest met mijn vak, de tanden en kiezen, mondgezondheid in het algemeen. En met de mens die daaraan vast zit. Belangrijk vind/vond ik dat men durfde te lachen en kon eten, met zelfvertrouwen. Samen zijn we vaak tot de beste oplossing gekomen.

In 2018/2019 bent u wellicht getuige geweest van een verbouwing. Er is ruimte gemaakt voor een grotere praktijk en voor de tandheelkunde van vandaag.

In collega tandarts mw. F. Mulder heb ik per 1 april a.s. een fijne, ervaren opvolger gevonden, en zal ik haar de komende tijd bijstaan in de praktische zaken van deze overname. Daarnaast zult u mij voorlopig nog enige dagen per week in functie zien.

Collega mw. Mulder en ik hebben goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden. Naast een nieuwe tandarts verandert ook de praktijknaam per 1 april naar Tandheelkundig Centrum Boeimeer. Het adres, telefoonnummer en niet te vergeten de assistentie blijven allemaal gelijk.

De patiëntdossiers wil ik graag overdragen aan mijn opvolger. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan verneem ik dat graag van u.

 

Voor zover ik u niet meer tref, rest mij u het allerbeste te wensen en te bedanken voor de prettige contacten en het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren.

 

Met vriendelijke groet,

B. le Comte

Publicatiedatum: 22-02-2021


« Terug naar het overzicht